EM2021 Kisakallio. Ghislaine Briez tutustuu kisajärjestelyihin

EM2021 Kisakallio. Ghislaine Briez tutustuu kisajärjestelyihin

Suomi järjestää 10m ilma-aseiden EM-kilpailut Kisakallion Urheiluopistolla 27.2.-8.3.2021. Kilpailuiden suunnittelu- ja valmistelutyöt ovat olleet käynnissä jo vuoden verran.

Nyt kisajärjestelyihin tutustuu ensimmäisen kerran myös kisojen tuleva tekninen delegaatti, Ranskan Ghislaine Briez. – Tekninen delegaatti vastaa, että kilpailut järjestetään ISSF:n ja ESC:n sääntöjen mukaisesti. Viimekädessä kaikki kilpailuun liittyvät yksityiskohdat ovat hänen päätettävissään, kertoo Marko, joka toimii EM kilpailuiden johtajana.

Briez on ISSF tuomarikomiten jäsen sekä ESC:n teknisen komitean puheenjohtaja. Briezillä on erittäin laaja kokemus TD:n tehtävistä. Hän luonnehtii itseään perfektionistiksi. – Olen työskennellyt hänen kanssaan neljissä EM-kisoissa ja tiedän että meidän tulee tehdä asiat pilkulleen saadaksemme hänet vakuuttuneeksi kisojen onnistumisen suhteen, jatkaa Marko.

-Briez saapui tänään Helsinkiin. Kierrämme keskiviikkona koko kisakeskuksen, joka koostuu kolmesta eri rakennuksesta ja esittelemme hänelle 3D-hahmotelmien avulle, kuinka kisakeskus rakentuu ja kilpailut tullaan toteuttamaan, sanoi Marko.

Tekninen Delegaatti Ghislaine Briez ja edellistenSuomessa järjestettyjen ilma EM-kisojen pääsihteeri Risto Aarrekivi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *