EM2021 Kisakallio. Ghislaine Briez tyytyväinen näkemäänsä.

EM2021 Kisakallio. Ghislaine Briez tyytyväinen näkemäänsä.

Suomi järjestää 10m ilma-aseiden EM-kilpailut Kisakallion Urheiluopistolla 28.2.-8.3.2021. Kilpailuiden suunnittelu- ja valmistelutyöt ovat olleet käynnissä jo vuoden verran.

Nyt kisajärjestelyihin tutustuu ensimmäisen kerran myös kisojen tuleva tekninen delegaatti, Ranskan Ghislaine Briez. Hän on käynnyt aiemmin kahdesti Kisakalliossa, joten paikka ei ollut hänelle vieras, mutta se miten suomalaiset aikoivat kisat järjestää oli hänelle uutta.

-Järjestelyt ovat jo aika pitkällä ja suhtaudun luottavaisin mielin järjestelyihin. Tulemme tekemääm paljon yhteistyötä varmistaaksemme kisojen toimivuuden, kertoi Briez.

-TD:n käynti oli meille erittäin tärkeä. Hän teki heti muutamia muutoksia asioihin, jotka olimme suunnitelleet toisin. Hyvien perusteluiden saattelemana ne olivat hyvä muuttaa jo nyt. Hän toi myös tullessaan paljon sellaista tietoa ja pieniä yksityiskohtia, jotka meidän on hyvä huomioida. Säännöt muuttuvat 1.1.2021 ja muutoksista ei ole vielä tietoa. Saataa tulla suuriakin muutoksia esim kisa-aikatauluihin vielä kalkkiviivoillakin. Sain sellaisen fiiliksen, että Briez on meidän kanssa järjestämässä kisoja ja auttaa mielellään, kertoi kilpailun johtaja Marko.

Kisakallion rehtori Asko Härkönen esittelemässä opistoa. Kuuntelemassa Lassi Palo (vas.) Lennart Långström, Ghislaine Briez, Risto Aarrekivi ja edessä Elina Kaukojärvi.
Ghislaine Briez (vas.) tutustumassa Tytyrin kaivokseen. Mukana myös Erika Marjamäki ja oppaana kisojen pääsihteeri Elina Kaukojärvi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *