Kaukokiito pääyhteistyö-kumppaneiden joukkoon

Kaukokiito pääyhteistyö-kumppaneiden joukkoon

Kaukokiito – kuljetukset päivin öin, koko maassa

Vuonna 1953 perustettu Suomen Kaukokiito Oy on Leppa.fi:n uusi pääyhteistyökumppani – suomalainen kuljetusjärjestelmä, joka toimii valtakunnallisesti, paikallisesti ja kasvollisesti.

Kaukokiito on paitsi kuljetusten, myös koko toimitusketjun hallinnan asiantuntija, jonka terminaali- ja linjaverkosto koostuu paikallisista suomalaisista yrityksistä.

Vuosittain kuljetetaan yli 3,7 miljoonaa lähetystä noin 2 000 työntekijän ja yli 1 000 ajoneuvoyksikön voimin.

Kaukokiidon palveluita yrityksille ovat kotimaan paketti-, kappaletavara- ja rahtikuljetukset sekä terminaalipalvelut 28 terminaalissa ympäri maata.

Lisäksi erilaista lämmin- ja kylmävarastotilaa on kaikkiaan 122 000 m² – 19 jalkapallokentän verran.

Kaukokiito on alan digitaalisen kehityksen edelläkävijöitä. Kuljetustilaukset tehdään lähes sataprosenttisesti erilaisia tilausportaaleja ja sähköisiä kanavia käyttäen.

Toimitusketjua on digitalisoitu ja lähetykset kulkevat ilman paperista rahtikirjaa. Kaikki tämä lisää tiedonkulun nopeutta, luotettavuutta ja ekologisuutta.

-Kaukokiito haluaa olla mukana perinteisessä ja menestyksekkäässä urheilulajissa tukemalla nuorten ja lupaavien urheilijoiden kehitystä heidän matkallaan kohti arvokisoja. Näemme Leppa.fi -tiimissä vahvaa potentiaalia ja yksilöitä, joiden saavutuksista saamme varmasti iloita lähitulevaisuudessa, kertoo Kaukokiidon varatoimitusjohtaja Jarmo Lilja.

-Olen erittäin tyytyväinen yhteistyön aloittamiseen. Toivomme voivan tuoda huippu-urheilun Kaukokiidon ytimeen ja yritämme samalla edistää myös uuden pääyhteistyökumppanin brandiä ja näkyvyyttä, sanoo tiimin valmentaja Marko.

Kaukokiito odottaa tulevalta yhteistyöltä paitsi totta kai näkyvyyttä, niin aktiivista vuorovaikutusta. Ampumaurheilussa keskittyminen suoritukseen, oman itsensä täydellinen hallinta ja ratkaisun tekeminen juuri oikealla hetkellä ovat samoja elementtejä joita tarvitaan logistiikka-alalla jatkaa Lilja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *