Leppa.fi huippu-urheilijaleiri käyntiin Kisakalliossa

Leppa.fi huippu-urheilijaleiri käyntiin Kisakalliossa

Ensimmäinen laatuaan oleva Leppa.fi huippu-urheilijaleiri ammutaan Lohjan Kisakalliossa 29.-31.1.2021. Leirin piti alkuperäisesti olla SM/EM-valmistautumisleiri, mutta koronan takia kehys poistui, mutta urheilijoiden halu leiriytymiseen säilyi. Leiri oli heti alkuun loppuunmyyty, mutta kehyksen poistuminen karsi muutaman ampujan. Leirille oli suunnitteilla ottaa myös muutama huippu pistooliampuja koti- ja ulkomailta, mutta heillä alkaa maajoukkueleiri piakkoin, joten he eivät osallistu. Ulkomaalaiset eivät voineet koronarajoitteen takia tulleet.

– Normaalisti meidän leirit ovat olleet avoimet kaikille tai suunnattuja tietyille ryhmille, mutta nyt koronarajoitusten takia tämä leiri on vain nykyisille tai äksettäin maajoukkueessa olleille huippu-urheilijoille. Kaikki harjoitukset ovat minun johtamia, aika lyhyitä, kovaa keskittymista vaativia ja hyvin kilpailupainotteisia, kertoo leirin johtaja Marko.

Komean radan oli Kisakallio meille rakentanut, kertoi Marko.

Leppa.fi kilpailu- ja leirtystoiminta on vuoden alusta lähtien keskitetty Kisakallioon, mikä on yksi Leppa.fi pääyhteistyökumppani. – Kisakalliossa saamme käyttöömme uusimmat, kansainvälisessä kilpailutoiminassa käytössä olevat Sius-lasertaululaitteet, sekä valoisan ja avaran Susi-centerin meidän leiritys- ja kilpailutoimintaan, jatkaa Marko.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *