SAL:n 50m kiväärin EM-näytöt Mikkeli. Naiset: Emmi Hyrkäs voittoon huipputuloksella

SAL:n 50m kiväärin EM-näytöt Mikkeli. Naiset: Emmi Hyrkäs voittoon huipputuloksella

Karkialampi säätiö | Karkialampi -säätiö

Tänä viikonloppuna aikuiset sekä kahden viikon kuluttua nuoret ampuvat Osijekin EM-kisoihin liittyen näyttökilpailut Mikkelin Areenassa. Launtaina ammuttiin ensin naisten 50m kiväärin 3×40 laukauksen kisa. Kisaan oli kutsuttu viisi ampujaa, joista Simpeleen Hahloa edustava Inka ei osallistunut sairastuttuaan.

Ensimmäistä polviosuutta hallitsi parhaiten Simpeleen Hahlon Emmi Hyrkäs, joka otti tuloksellaan 395 eroa kuusi pistettä kakkoseksi apuneeseen Isonkyrön Marianne Paloon nähden. Toisena ammuttu makuuammunta tasoitti tilannetta. Tarkin oli Palo, joka naputti 399 huipputuloksen. Hyrkään johto silti säilyi kahden pisteen marginaalilla. Pystyammunnan hallitsi parhaiten Hyrkäs, joka ampui pystyssä 388 ja veti pistimmän korren koko kisassa ampumalla tuloksen 1178. Palo ampui pystystä 388 ja ampui myös kovalla tuloksellaan 1176 kakkoseksi. Kärkiparin tulosten kovaa tasoa kuvaa parhaiten se, että Annika Sihvosen nimissä oleva Suomenennätys on 1170, toki ulkoradalla ammuttuna. Kisan kolmas oli Kirkkonummen Henna Viljanen tuloksellaan 1166.

-Ihan hyvältä tuntui, ei kuitenkaan ollut paras päivä. Kaikista asennoista kaksi ekaa sarjaa olivat hyviä, mutta kun asento painui, niin oli vaikeaa pitää nollapiste kohillaan. Ei ollut enää luppuun hyvää ja rentoa tekemistä. Tulos on aika lailla sitä, mitä nyt olen treeneissä ampunut, kertoi Emmi.

Kisan voittaja Emmi Hyrkäs

50m kivääri 3x40ls naiset:

  1. HYRKÄS Emmi Hahlo 1178
  2. PALO Marianne IMAS 1176
  3. VILJANEN Henna KSF 1166
  4. KUISMA Jenna KSF 1153

HAVUKAINEN Inka Hahlo DNS

Miesten EM-näyttö ammutaan lauantaina klo 15.00.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *