New Delhi WC: 10m IK miehet peruskilpailu. Suomalaiset kaukana kärjestä

Intian maailmancupin ensimmäinen kilpailu, miesten 10m ilmakivääri on ammuttu. Kisa ei mennyt Aleksin ja Juhon osalta niin mallilleen, kuin olisi pitänyt. Juho jäi finaalista 3,1 ja Aleksi 4,2 pistettä. Molemmat suomalaiset ampuivat viimeisillä huonoimmmat sarjansa. Peruskisan voitti Korean Taeyun Nam joka kilpailee maanmiehensä Byounggil Choon kanssa, kumpi tuo Koreaan olympiapaikan maailman rankinglistan perusteella.

Päivän parempi suomalainen, Juho Kurki. Kuva: Mari-Backman Hyrkäs

-Tekniikka oli kunnossa, kommentoi Juho lyhyesti kisaansa.

-Ei tietenkään voi olla tyytyväinen tulokseen, mutta olen silti ihan tyytyväinen että sain noinkin paljon. Olisi voinut jäädä vaikka alle 620. Oli todella vaikeaa ampua. Jouduin jännittämään koko kisan jaloilla ja rentous oli kokonaan poissa. Ei pystynyt yhtään ampumaan normaalisti ja pito oli todella huono normaaliin pitoon verraten. Oli todella vaikeuksia ampua normaalisti. Ammunta oli todella rankkaa, kun joutui jännittämään lihaksilla koko ajan. Väsähdin vähän lopussa. Huomasin oikein, että voimat alkoi loppu ja keskittyminen rakoili. Olen kuitenkin tyytyväinen omaan tekemiseen. Laukauksen valmistautuminen ja taululle tulot ja muut oli tosi hyvää tekemistä ja pystyin keskittymään tosi hyvin, pois lukien viimeisen sarjan muutama huono laukaus, kertoi Aleksi heti kisan jälkeen.