Leppa.fi Etäkilpailu II ERÄLUETTELOT

Leppa.fi Etäkilpailu II ERÄLUETTELOT

Leppa.fi toinen kansainvälinen kotiratakilpailun osallistujien määrä yllätti järjestäjän. – Laitoin tavoiteksi sata starttia, kun ekalla kerralla mukana oli lähes 50. Nyt kisoihin on tulossa viidestä maasta yli sata ampujaa. Kiväärillä mukana on 65 ampijaa, pistooliampujia on 41 ja liikkuvassa maalissa 2. Suomesta on 68, Virosta 28, Ranskasta 8, Tsekeistä 4 ja Belgiasta 1, kertoo kilpailunjohtaja Marko.

Kisat ammutaan sunnuntaina 21.3.2021. Kisojen johtoratana toimii Haminan Ampumaseuran rata Kokkokalliossa, jonne tulee 3 ampujaa. Kisoissa ammutaan peruskilpailu joko 10m ilmapistoolilla, -kiväärillä tai liikkuvassa maalissa, kaikki SAL:n sarjat. Osallistujalta vaaditaan elektroninen taulu ja puhelin, jolla voi ottaa kisan jälkeen tulosnäytöstä kuvan ja mikä lähetetään Markolle whatsappilla 040 5105323 tai sähköpostilla info@leppa.fi. Online tulosseuranta ei ole mahdollinen. On myös mahdollista osallistua useampaan sarjaan.

Kilpailut tulee ampuma sunnuntaina 21.3. klo 10.00-18.00 välillä, siten että ampuja laittaa varusteet radalla -30min ennen kisaa, ampuu koelaukaukset -15 min ennen kisaa ja aloittaa kisan. Haminassa paikan päällä ampuvat aloittavat kisan klo 14.00Lähettäkää tulokset mahdollisimman pian kisan jälkeen, jotta saamme tulokset julkaistua vielä sununtai-iltana.

Aikataulut Haminassa:

13.30 rata auki

13.45 valmistautumis- ja koelaukausaika

14.00 kilpailu alkaa

Osallistujien kesken arvotaan kolme leppa.fi/H&N -aiheista palkintoa, kisoissa ei ole sallistumismaksua.

Tulokset 21.3. klo illalla.

Tervetuloa kisailemaan

PS. Jos et vielä ehtinyt mukaan, niin vielä ehtii…

ERÄLUETTELOT:

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on leppa6.png

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *