ISSF WC Baku Azerbaidžan. 50m kivääri 3x20ls miehet FINAALI. Aleksille Pronssia!!!

Aleksi ISSF TV:n esittelyssä

Finaalin polvi kulki hiukan alakanttiin. Pientä hermostuneisuutta oli ilmassa. Polven jälkeen Aleksi oli seitsemäs. Makuu sen sijaan sujui hyvin ja Aleksi nousi neljänneksi, mutta koko finaalijoukko oli 0,7 pisteen sisällä. Pystyn ensimmäinen sarja oli hyvä yli 50 pistettä ja Aleksi nousi jaetulle kakkossijalle. Kisa jatkui tiukkana loppuun asti. Eväitä olisi ollut myös kultaotteluun, mutta kaksi viiemeistä laukausta eivät oleet parhaita. Hieno suorituskokonaisuudessaan ja ensimmäinen maailmancupin mitalijsija!

-Finaali lähtö oli vaikea. Taulut oli niin hämärät, että polvelta ja makuulta oli tosi vaikea nähdä. Jouduin vain luottamaan omaan pitoon ja hyviin laukauksiin. Pysty oli tänään hyvä. Se kulki hyvin ja asento oli hyvä. Kokonaisuudessaa oli hyvää että ei ollut kun yksi huono laukaus muuten oli tosi hyvää ampumista, kertoi Aleksi.