Löytyikö Aleksin lentorasituksesta palautumiseen ratkaisu? Ainakin OP Kymenlaakso yritti

Löytyikö Aleksin lentorasituksesta palautumiseen ratkaisu? Ainakin OP Kymenlaakso yritti

Leppa.fi valmennus on tuskaillut Aleksin jalkoihin liittyvien ongelmien kanssa. Pitkien lentojen jälkeen ampumakunnon löytäminen on vaatinut erillistoimenpiteitä, joihin ei ole saatu ratkaisuja.

-Aleksi oli saanut hyvät ohjeet SAL:n maajoukkuehieroja Mikko Saariselta toteutettavaan itsehierontaan, sillä hieroja ei ole mukana maailmacupeissa, jotka varsinkin tänä vuonna ovat olleet ja tulevat olemaan pitkien lentoja takana (Indonesia, Intia, Egypti, Azerbaidžan ja Brasilia). Aleksi teki paljon jumppaa ja käytti foamrolleria Indonesiassa, mutta apua ei ollut, sanoi Marko.

Indonesian ongelmista kirjoitti mm Kymen Sanomat:

https://www.leppa.fi/wp-admin/post.php?post=44007&action=edit

-Kirjoitin Indonesiasta entiselle esimiehelleni Leena Paavolaiselle olympiakomiteaan ja hän välitti viestin olympiakomitean vastuulääkärille, mutta hän ei ole vastannut mitään, valitettavasti, jatkaa Marko.

SAL.n kivääri maajoukkuevalmentajat pyrkivät löytämään ratkaisuja, mutta sellaista ei löytynyt ja seuraava Kairon maailmancup meni samojen ongemien kanssa painiessa, kuten Kymen Sanomat kirjoitti:

https://www.leppa.fi/wp-admin/post.php?post=44746&action=edit

Ennen lähtöä Kairosta, Aleksi sai tietoa sveitsiläisten käyttämästä menetelmästä. Heillä mukana ja käytössä oli PALAUTUMISHOUSUT, joita Aleksi pääsi myös pikaisesti testaamaan.

Palautumishousut toimivat ilmanpaineella ja palautushousuilla voidaan nopeuttaa palautumista tehostamalla aineenvaihduntaa. Palautusmishousisssa muotoillut ilmakennot täyttyvät saumattomasti alhaalta ylös stimuloiden kehon lymfaattista järjestelmää. Tämä vilkastuttaa verenkiertoa, nopeuttaa aineenvaihduntaa sekä helpottaa lihasarkuutta ja -väsymystä. Housujen pitäisi tuottaa 1-2 tunnin kestoisella hoidolla tulokset, joita vastaava tulos lihaksissa saavutetaan 12-48 tunnin levolla.

Suomeen palattuuaan Aleksi ja Sebastian Långström tutkivat eri vaihtoehtoja.

Kun Kymenlaakson Osuuspankin toimitusjohtaja Juha Korhonen kuuli Aleksi ongelmista hän päätti auttaa ja varmistaa olympiaprojektin jatkumisen. Juha ja Osuuspankki ovat olleet mukana aiemminkin, sillä Haminan Seudun Osuuspankki oli jo mukana hommaamassa Aleksille ensimmäistä elektronista taululaitetta 2012 yhdessä Stemma Strömbergin Tuomas Strömbergin ja K-Supermarket Kanuunan kauppiaan Jukka Penttisen kanssa.

Cloud8 Active

Perjantaina 5.5. sai Aleksi paketin, joka sisälti Cloud8 Roque housut, painehihan, ja lantiovyön letkuineen. testin jälkeen pajetti lantolaukkuun ja Azerbaidžaniin.

Aleksi palautumassa lennon rasituksista Bakussa

Ensi havainnot Bakusta

-Housut on vaikuttaneet todella hyviltä. Ainakin toistaiseksi lennon jälkeen jalat ovat tuntuneet paremmilta kuin alku vuonna ja olen pystynyt palautumaan niin lennosta kuin päivistä paremmin. Laitteesta löytyy monta hyvää ohjelmaa jotka auttavat palautumisessa, kertoi Aleksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *