Sportti.com: Näin suomalaiset menestyivät Euroopan kisoissa torstaina

Näin suomalaiset menestyivät Euroopan kisoissa torstaina

23.06.2023 – 0:16:00

uutiskuva

Puolassa järjestettävissä Euroopan kisoissa suomalaisurheilijoita kisasi torstaina ratamelonnassa, padelissa sekä ampumaurheilun ilmakiväärin parikilpailussa.

Ratamelonnassa Joona Mäntynen avasi kisansa kajakkiyksiköiden (K1) 200 metrin alkuerissä ja eteni oman eränsä seitsemännellä sijalla välierään. Välierässä Mäntynen oli yhdeksäs, kun kolme nopeinta eteni finaaliin.

Kajakkikaksikoiden (K2) B-finaalissa Jeremy Hakala ja Eetu Kolehmainen olivat kuudensia. B-finaalipaikan he olivat saavuttaneet keskiviikkona.

Ampumaurheilussa Euroopan kisat avattiin ilmakiväärin parikilpailulla. Suomea edustivat Aleksi Leppä ja Emmi Hyrkäs, jotka sijoittuivat 26:nneksi tuloksella 622,9. Leppä tähtäsi 311,3 pistettä, ja Hyrkkään tulos oli 311,6.

Padelissa Pyry Hyrkkönen ja Saska Huttunen pelasivat avauskierroksen ottelunsa ruotsalaisparia Viktor Stjern-Daniel Appelgren vastaan. Ruotsalaiset olivat ottelussa vahvempia erin 6–4, 6–2. Näin ollen Hyrkkösen ja Huttusen turnaus päättyi ensimmäisellä kierroksella.

Suomen Olympiakomitean tiedote, kuva: Melontaliitto