II. MASPED Shooting Cup. Budapest Unkari. 10m kivääri naiset finaali. Unkariin kaksoisvoitto, Marianne Palolle pronssia

II. MASPED Shooting Cup. Budapest Unkari. 10m kivääri naiset finaali. Unkariin kaksoisvoitto, Marianne Palolle pronssia

-Peruskilpailussa oli välillä todella hyvää tekemistä ja tiesin hyvin milloin sain 10,6n ja siitä paremman osuman. Alussa oli pientä jännitystä, mutta se ei vaikuttanut suoritukseen. Jännityksen laantuessa ajatukseni vaeltelivat jossain muualla, myöhästyin ajoituksessa ja sain huonoja kymppejä. Tämän jälkeen päätin ryhdistäytyä ja seuraavat 20 ls oli 211,6. Loppua kohden alkoi hieman tekeminen rakoilla ja en saanut laukauksia lähtemään enää niin kuin olisin halunnut.

Finaalissa minua jännitti koko ajan ja minun täytyi ajoittaa laukaukset sykkeen mukaan, kerran otin uudelleen (52,8) sarjassa. Välillä johdin ja välillä olin toisena. 19. laukauksella syke alkoi nousta paljon ja tähtäsin liian pitkään, joten se rankaisi ja perään outo 9,7. Tästä syystä jäin kolmanneksi. Lopetin finaalin 10,6seen, joten siitä jäi parempi mieli. 

Pito oli koko päivän hyvä, mutta jään joskus sitä liikaa ”ihailemaan”. Ennen kilpailua jouduin vaihtaa paikkaa, valaistus oli koko radalla hämärä ja alaselässä oli pientä kireyttä, joka tuli esiin kuumissa ja kosteissa olosuhteissa. Joten olen tyytyväinen, vaikka olikin hieman hankalammat olosuhteet, kertoi Marianne Palo.

10m Naisten mitalistit

10m kivääri naiset finaali

  1. MÉSZÁROS Eszter HUN 251.2
  2. TARR Vivien HUN 249.1
  3. PALO Marianne FIN 227.6
  4. RIZOVE Tanya BUL 206.5
  5. DEMJEN Peskova Daniela SVK 185.9
  6. TOMA Réka HUN 164.3
  7. TÓTH Anna HUN 142.5
  8. VIZACARRA Sara PER 118.7

Virallinen tulosluettelo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *