inside The Games: Suomi valmistelee vastapaperia Euroopan ampumaurheiluliiton presidentti Ratnerin lailliseen uhkaukseen

inside The Games: Suomi valmistelee vastapaperia Euroopan ampumaurheiluliiton presidentti Ratnerin lailliseen uhkaukseen

inside The Games julkaisi jälleen artikkelin, joka koskee SAL:a.

Suomen Ampumaurheiluliiton (SAL) presidentti Vesa Nissinen on kertonut inside The Gamesille, että hän pitää Euroopan Ampumaurheiluliiton (ESC) presidentin Alexander Ratnerin lakimiesten lähettämää huomautusta ”jollakin tavalla uhkauksena, ikään kuin he tarkistaisivat, pelkäämmekö jotain”.

SAL oli vaatinut ”salaista sähköistä äänestystä” ESC:n puheenjohtajiston vapauttamiseksi ”välittömästi”, ilmaistuaan tyytymättömyytensä Ratnerin johtajuuteen sen jälkeen, kun hänestä tuli ESC:n puheenjohtaja vuonna 2021. Vastauksena inside The Gamesille paljastui yksinomaan eilen, että Ratner antoi saksalaisen lakitoimiston Summererin, Kranzin ja Sofigin antamaan ilmoituksen ”Cease and Desist” -yritykselle, joka uhkasi oikeudenkäynnillä ”Presidentin kunnianloukkaamisesta ja uhkailusta” Euroopan Ampumaurheiluliiton puheenjohtajan erottaminen”.

Se listasi vastaajiksi SAL:n, Tanskan Ampumaurheiluliiton ja kansainvälisen Ampumaurheiluliiton (ISSF) presidentin Luciano Rossin. ”Paperi on niin heikko, että meidän ei tarvitse reagoida millään tavalla, joten meidän puoleltamme ei reagoida.” Nissinen kertoi inside The Gamesille SAL:n tarkastettua lakiasiakirjat. ”Mielestäni tämä vaatii julkisuutta siitä, miten ihmiset toimivat, jotta vältytään epämiellyttäviltä asioista. Nissinen paljasti, että vastapaperia valmistellaan sekä Suomessa että Tanskassa järjestöjä edustavien lakimiesten kesken.

Euroopan Ampumaurheiluliiton presidentti Alexander Ratner, seisomassa, erosi ISSF:n pääsihteerin tehtävästä sen jälkeen, kun istuva Vladimir Lisin äänestettiin pois presidentin tehtävästä viime marraskuussa ©ISSF

Ratner oli toiminut ISSF:n pääsihteerinä ISSF:n yleiskokouksen puoliväliin asti viime vuonna, jolloin hän erosi Venäjän presidentin oligarkin Vladimir Lisinin tappion jälkeen. SAL oli listannut Ratnerin avoimen tuen Lisinille, jonka väitettiin osallistuneen teräksen toimittamiseen panssarivaunujen ja ilmapuolustusjärjestelmien rakentamiseen Ukrainan vastaista sotaa varten.

ISSF:n presidentinvaaleissa ja ehdotti, että hän ei ollut järjestänyt asianmukaista luovutusta sen jälkeen, kun hän erosi äkillisesti vaalien jälkeen. Luettelo osoitti myös, että Ratner oli sallinut kilpailut vuoden 2023 Euroopan kisoissa Wroclawissa ”suorittaa muodossa, joka oli hylätty ja korvattu ISSFn versiolla”.

Ratnerin asianajajat olivat kumonneet kaikki kolme syytettä. ”Lehdessä mainittiin kolme esimerkkiä huonosta johtamisesta ja huonosta käytöksestä, olen samaa mieltä näistä kolmesta kohdasta, mutta minulle ne eivät ole ratkaisevia”, Nissinen lisäsi. ”Minulle tämä on paljon yksinkertaisempi asia, luottamuksen puute on ratkaiseva asia,”

Kritiikkiä tapaa kohtaan, jolla ammunta ajettiin tämän vuoden Euroopan kisoissa, on yksi niistä asioista, joihin ESC:n jäsenliitot ovat tyytymättömiä ©ESC

Jäsenliitoilla on kaksi ääntä kussakin ESC-vaaleissa, vaikka joissakin maissa on erilliset kiväärin, pistoolin ja haulikkojärjestöt, jolloin jokaisella on yksi ääni. ”Haluamme saada tämän luottamusäänestyksen asialistalle, ja se menee todellisuuteen, jos se on negatiivinen Ratnerille, se tarkoittaa, että hänen on käveltävä heti ulos”, Nissinen sanoi. ESC:n yleiskokouksen on määrä pitää täällä Azerbaidžanin pääkaupungissa 21. lokakuuta. Insidethegames on ottanut yhteyttä Ratneriin kommentoidakseen.

Alkuperäinen uutinen:

https://www.insidethegames.biz/articles/1140035/esc-alexander-ratner-threats-finland

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *