Karjalan Prikaati järjestää Ammunnan Sotilaiden SM-kisat. Mukana kisaamassa Aleksi ja Lauri

Karjalan Prikaati järjestää Ammunnan Sotilaiden SM-kisat. Mukana kisaamassa Aleksi ja Lauri

Karjalan Prikaati järjestää pitkän koronatauon jälkeen ensimmäiset uusimuotoiset ammunnan sotilas SM-kilpailut 13.-14.9. 2023. Kisat ammutaan 25m:n ja 300m:n osalta ja henkilökunnan 150m RK:t Hälvälässä ja muut lajit Vekaranjärvellä ja Pahkajärvellä. Sotilas SM-kisat ovat lyhentyneet kahteen päivään, sillä puolustusvoimat karsi lajikirjostaan mm 50m kiväärin ja -pistoolin sekä haulilajit ja hirven. Uutena lajina on henkilökunnan toiminnallinen ammunta, jossa kisaillaan entisen maastoammunnan tyyppisesti kypärät päässä ja luotiliviit painoina.

-Mukana on jälleen ampumaurheilun parhaat ammattilaiset vastaamaamassa tulospalvelusta, asetarkastuksesta sekä kivääri- ja pistoolilajien tuomaroinnista. Kisoja on valmistelu jo pitkään ja uskon, että näistä tulee hyvä tapahtuma, sanoo kilpailuiden teknisenä johtajana toimiva Marko.

Varusmiespalvelustaan Urheilukoulussa hiljalleen lopetteleva Lauri ja liikuntakasvatusaliupseeri Aleksi ovat tietenkin kisassa mukana ampuen tutut kiväärilajit sekä rynnäkkökiväärin.

Kisoihin on ilmoittautunut hiukan toista sataa urheilijaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *