ESS: Lauri Syrjälle lisää nuorten Suomen mestaruuksia – tulos olisi riittänyt myös miesten ykköseksi

ESS: Lauri Syrjälle lisää nuorten Suomen mestaruuksia – tulos olisi riittänyt myös miesten ykköseksi

Lauri Syrjälle lisää nuorten Suomen mestaruuksia – tulos olisi riittänyt myös miesten ykköseksi

Hälvälässä ammutuissa SM-kisoissa oli Lauri Syrjän viikonloppu. JUHA PEURALA

ESS

Tänään 19:38

Asikkalan Ampumaseuran Lauri Syrjä jatkoi kultamitalisarjaa myös sunnuntaina Hollolassa ammutuissa kiväärin 300 metrin SM-kisoissa. Vakiokiväärillä padasjokelainen ampui Suomen mestaruuteen Y20-sarjassa tuloksella 581. Tulos on uusi Suomen ennätys, sillä 2008 Juha Soinin ampuma edellinen ennätys parani pisteellä.

Syrjä voitti myös vakiokiväärin 40 laukauksen makuukisan Y20-sarjassa tuloksella 395 ja löi seurakaveri Elias Ruususen 20 pisteellä. Pronssia otti saman seuran Ida-Maria Tuomainen. Asikkalan Ampumaseura voitti molempien lajien joukkuekullat myös.

– Kyllä oli Laurin viikonloppu. Kaikkien neljän lajin henkilökohtaiset kullat ja joukkuekullat tulivat kotiin. Laurin tuloskunnosta kertoo se, että jos hän olisi ampunut miesten sarjassa, olisi hän ottanut tänään ammutun vakiokiväärin mestaruuden. Kirsikaksi kakun päälle, Lauri osallistui nyt ensimmäisen kerran 300 metrin Kunkkukisaan. Kunkkukisassa lasketaan kaikkien kolmen lajin tulokset yhteen. Lauri oli kisan kolmas, kertoi valmentaja Marko Leppä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *