Kymen Sanomat: Haminalainen Aleksi Leppä jäi pisteen päähän mitalista Euroopan cupissa

Haminalainen Aleksi Leppä jäi pisteen päähän mitalista Euroopan cupissa

Aleksi Leppä, arkistokuva. JUKKA LEHTORANTA

Lassi Kalin

Tänään 19:00

Lassi Kalin

Haminan Ampumaseuraa edustava Aleksi Leppä sijoittui neljänneksi keskiviikkona Zagrebissa käydyssä Euroopan cupin finaalikilpailussa.

Eurooppa cupin finaalissa ampuvat neljän Euroopan cupin osakilpailun voittajat ja MM- ja EM-kisojen mitalistit.

Leppä ampui 300 metrin vakiokiväärin 3 x 20 laukauksen kilpailussa tuloksen 587, joka oli haminalaisen kauden paras tulos vakiokiväärissä.

Kisan voittoon ampui Sveitsin Gilles Dufaux tuloksella 590. Leppä jäi pisteen päähän pronssille ampuneesta Ruotsin Karl Olssonista.

– Kauden parhaaseen pitää olla tyytyväinen. En saa liipaisua puhtaaksi vakiokiväärillä, mikä tarkoittaa liikaa liipaisuvirheitä, Leppä sanoi.

Leppä ampuu Zagrebissa torstaina vapaakiväärin 300 metrin asentokilpailussa ja ansaitsi keskiviikon sijoituksellaan paikan perjantaina ammuttavasta Supercupista.