Yliopistosarja. CARC- mestaruuskilpailut 10m kivääri FINAALI. 19 -vuotias Braden Peiser ylivoimainen

Braden Peiser. Kuvakaappaus UK:n sivuilta

Texasin yliopistosta 2023 Kentackyn yliopistoon siirtynyt, juuri 19-vuotta täyttänyt Braden Peiser voitti ylivoimaisesti 10m ilmakiväärin Great American Rifle Conference (GARC) mestaruuden sunnuntaina U.S. Military Academyn järjestämissä kisoissa New Yorkissa.

Texasin San Angelosta kotoisen oleva nuorukainen on iästään huolimatta kokenut ja menestynyt ampumaurheilija. Peiser oli 2022 USA:n maailmamestaruuden voittaneessa nuorten joukkueessa 50m kiväärin 3×20 laukauksen kisassa Kairossa. Vuotta aiemmin Peiser oli USA:n mixed team joukkeessa, joka otti hopeaa Liman MM-kisoissa 50 m kiväärin makuukisassa. Peiseriilä on 4 nuorten MM-mitalia.

Hopeaa otti mixed teamin hallitseva olympiahopeamitalisti Mary Tucker. Lauri oli kisan yhdeksäs.