WVU Rifle: WVU ennätyspisteillä voittoon

MORGANTOWN, W.Va.

– Länsi-Virginian yliopiston kivääritiimi uusi viimevuotisen voittonsa tuloksella 4759 Great America Rifle Conferencen (GARC) mestaruuskilpailuissa 2023–2424 sunnuntai-iltapäivällä Tronsruen ampuma-ammunnassa.

Länsi-Virginian kokonaispistemäärä on NCAA:n uusi ennätys joukkuepisteissä ja ylittää TCU:n viime kauden tuloksen 4758. ”Vuorikiipeilijät” ovat voittaneet GARC Conference Tournament -mestaruuden nyt 16. kerran.

”Vuorikiipeilijät” voittivat ilmakiväärin pistein 2393. WVU lähti toiseen päivään 16 pisteen etumatkalla Kentuckyyn, kun WVO urheilijat ampuivat pienoiskiväärillä tuloksen 2366 avauspäivän aikana. Länsi-Virginia ampui kisaennätykset molemmissa lajeissa.. WVU ylitti edellisen kokonaispiste-ennätyksen kahdeksalla pisteellä ja paransi ilmakiväärin ennätystä yhdellä.

Kentucky sijoittui toiseksi pisteellä 4747 (2350 SB – 2387 AR), ja Ole Miss sijoittui kolmanneksi pisteellä 4717 (2340 SB – 2377 AR). Neljä vuorikiipeilijää pääsi ilmakiväärin finaaliin, viidennen vuoden Mary Tucker, vanhempi Molly McGhin, juniori Gavin Barnick ja fuksi Griffin Lake.

Tucker saavutti finaalissa toisen sijan ja kisan voittaneen Kentuckyn Braden Peiserin taakse. Barnick nousi myös palkintokorokkeelle kolmannella sijalla, kun McGhin sijoittui neljänneksi ja Lake oli seitsemäs.

Barnick vauhditti vuorikiipeilijöitä karsinnassa, ampumalla historian kahdeksannen täydellisen 600:n tuloksen. Syntyjään Menashan Wisconsilainen ampui kisassa 56 sisäkymppiä. Tucket ja Lake ampuivat molemmat 598 karsinnassa ja McGhin teki 597.

Yhdeksän ”vuorikiipeilijää” ampui 590 tai paremmin sunnuntain ilmakiväärikisassa. WVU:n finaaliin edenneen neljän lisäksi joukkoon liittyivät fuksi Lauri Syrjä (597), seniorit Matt Sanchez (595) ja Tal Engler (594), viidennen vuoden Malori Brown ja juniori Natalie Perrin jotka ampuivat 593.

Barnick sijoittui toiseksi kokonaispisteissä, parhaimmalla WVU:N pisteillä 1193 (593 SB – 600 AR). Kaikkiaan viisi vuorikiipeilijää kiilasi tulostaulukon 10 parhaan joukkoon.

Tucker sijoittui kolmanneksi pisteellä 1190 (591 SB – 598 AR), kun taas Lake sijoittui neljänneksi pisteellä 1188 (590 SB – 598 AR). McGhin sijoittui viidenneksi pisteytyksen jälkeen 1187 (590 SB – 597 AR) ja Sanchez sijoittui seitsemänneksi pisteellä 1186 (591 SB – 595 AR).