Aleksi Kuopiossa, jossa KAMS järjesti esittelyt päättäjille

Aleksi Kuopiossa, jossa KAMS järjesti esittelyt päättäjille

Kuopion Ampuma- ja Metsästysaseura, 300m:n maajoukkuevalmentaja Tapio Kajanin johtamana ja suunnitteleman,a järjesti vaikuttajatilaisuutena ”olympialisten valmistaumisleirin” vuosi sitten käyttöön otetulla Kuopion Ampuma- ja Metsästysaseuran radalla tänään.

Aleksi hakemassa tuntumaan Kuopion rataan. Kuva Tapio Kajan.

-Itä-Suomesta on kaikki radat lakkautettu. Esimerkiksi Kuopiossa ei ole voinut ampua kiväärillä neljäänkymmeneen vuoteen. Jotain pitää tehdä. Nyt on radalla 10 elektronista taululaitetta ja kutsumme paikalle Kuopion kaupungin johtoa, luottamusväkeä ja virkamiehiä. He näkivät huippu-urheilijat toimessaan ja pääsivät tutustumaan kivääriammuntaan, kertoi Kajan ja jatkaa, että tapahtuma oli erittäin suosittu, paikalla oli mm. entisiä kilpa-ampujia ihmettelemässä nykyajan aseita ja varusteita.

Malliurheilijoina olivat Henna Viljanen, Sebastian Långström, Juha Rutonen ja Aleksi.

Henna Vilajnen etualallla. Kuva Tapio Kajan.

-Tapsa oli järjestännyt hienon tilaisuuden Kuopion uudella radalla. Rata on Suomen mittakaavalla yksi parhaista ja potentiaalinen järjestää jopa isompiakin kisoja. Varsinkin kun se on ampuma kunnossa eikä utopistinen suunnitelma. Toivottavasti Kams järjestää jatkossa kisoja ja tapahtumia radalla. Miks ei maajoukkueleirejäkin, mietti Aleksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *